Протягом тижня я готую щось таке, що не займає багато часу. Частіше тоді, коли синуля спить)
А ось на вихідних, коли чоловік і донька можуть погратися-позайматися з Женчиком, я можу "довше посидіти на кухні".
Покажу, що я готувала в неділю)
Обліпихово-грушево-м'ятний напій. Цієї осені вперше відкрила обліпихові напої)
Горохово-курячий суп
Суп-пюре для Жені (кролик, картопля, кабачок, морква, селера). Фото до блендера)
Пиріг по типу киша ( пісочне тісто, курка копчена, перець солодкий, романеско, броколі, заливка сметанно-яєчна). Вперше використовувала капусту романеско. Сподобалося, буду готувати ще)
Салат з моркви та дайкону. Моркву та дайкон потерти на дрібній тертці, заправити несолодким йогуртом, сметаною або майонезом. Дайкон теж готувала вперше) Знайшла і інші рецепти, буду пробувати)
Вперше готувала котлети з печінки. Раніше готувала тушковану та смажену печінку, печінковий торт. Домашні "зацінили" котлети, буду готувати ще)
500 гр печінки, 200 гр сала, 1-2 цибулини перемолоти. Додати сіль, перець, 2 яйця, 2-3ст.л. манки, трішки олії. Дати постояти 20-30 хв. Смажити на олії. Котлети дуже ніжні, м'якенькі.
Картопляне пюре
Паровий омлет для Жені
А це капуста романеско
А ще були молочна каша асорті для Жені та піца з грибами, куркою та солодким перцем. Фото не робила.
Запитання кулінарного проекту в жовтні були харчові звички та улюблені смаки.
Намагаюся готувати так, щоб щодня була перша страва, дві- три страви на сніданок та вечерю (щоб не повторювалися) та щось на перекус. Практично щодня варимо компот. На вихідних часто печу пироги чи піцу, готуємо омлет чи фрітату.
Страва, яку колись спробувала і хотіла б приготувати, торт Пташине молоко!
Зі звітом йду в Кулінарний проект, з рецептами в Смачну галерею та в гості до Яни на Ужин выходного дня.
А ось на вихідних, коли чоловік і донька можуть погратися-позайматися з Женчиком, я можу "довше посидіти на кухні".
Покажу, що я готувала в неділю)
Обліпихово-грушево-м'ятний напій. Цієї осені вперше відкрила обліпихові напої)
Горохово-курячий суп
Суп-пюре для Жені (кролик, картопля, кабачок, морква, селера). Фото до блендера)
Пиріг по типу киша ( пісочне тісто, курка копчена, перець солодкий, романеско, броколі, заливка сметанно-яєчна). Вперше використовувала капусту романеско. Сподобалося, буду готувати ще)
Салат з моркви та дайкону. Моркву та дайкон потерти на дрібній тертці, заправити несолодким йогуртом, сметаною або майонезом. Дайкон теж готувала вперше) Знайшла і інші рецепти, буду пробувати)
Вперше готувала котлети з печінки. Раніше готувала тушковану та смажену печінку, печінковий торт. Домашні "зацінили" котлети, буду готувати ще)
500 гр печінки, 200 гр сала, 1-2 цибулини перемолоти. Додати сіль, перець, 2 яйця, 2-3ст.л. манки, трішки олії. Дати постояти 20-30 хв. Смажити на олії. Котлети дуже ніжні, м'якенькі.
Картопляне пюре
Паровий омлет для Жені
А це капуста романеско
А ще були молочна каша асорті для Жені та піца з грибами, куркою та солодким перцем. Фото не робила.
Запитання кулінарного проекту в жовтні були харчові звички та улюблені смаки.
Намагаюся готувати так, щоб щодня була перша страва, дві- три страви на сніданок та вечерю (щоб не повторювалися) та щось на перекус. Практично щодня варимо компот. На вихідних часто печу пироги чи піцу, готуємо омлет чи фрітату.
Страва, яку колись спробувала і хотіла б приготувати, торт Пташине молоко!
Зі звітом йду в Кулінарний проект, з рецептами в Смачну галерею та в гості до Яни на Ужин выходного дня.