Сторінки

понеділок, 1 лютого 2016 р.

Кулінарний вояж 1. Італія 3.

Продовжуємо подорожі до Італії з Альоною.
 
Цього разу готували з донькою мінестроне, салат з моцарелою та овочами, конкільє з томатною сальсою, суп-пюре овочеве з вершками, лимонад та лимонне семіфредо;)
Мінестроне дуже сподобався, донька замовила на наступний раз замість червоного борщу)
 
 
 Салат також смачний, ми часто робимо подібні салати)
 Томатна сальса кислувата, на наступний раз не будемо додавати лимонний сік :(
Суп-пюре смачнющий, дуже сподобадась консистенція! Чому я раніше не готувала суп-пюре???
 Лимонад теж сподобався)
 
А це "залишки" від підготовки лимонада)))
А це семіфредо перед морозильною камерою) Ще не пробували ;)

 
Італійська кухня СПОДОБАЛАСЬ. Будемо готувати ще!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар