понеділок, 8 лютого 2016 р.

Кулінарний вояж 2. Венгрія 2.

Продовжуємо вояж з Альоною до Венгрії. 
Продовжую експериментувати з венгерською кухнею))) Смачного!
 
На цих вихідних готувала суп-пюре з чечевиці, салат з овочів (перець, капуста, огірок), жарену рибу по-венгерськи (з паприкою), запечену камбалу та вишневий штрудель.
Суп-пюре сподобається тим, хто любить чечевицю;)
(ми часто готуємо різні страви з чечевиці, тому супчик також йде в меню)
 
Рибка та салатик не може не сподобатись)
  Запечена камбала також сподобалась, хоча наступного разу спробую приготувати без вина)
 
 
А ось штрудель (як на мій смак) засолодкий( 
Повинен сподобатись тим, хто любить пахлаву.
Витяжне тісто готувала перший раз. Начитавшись інтернету, думала, що його важче розкатувати). Розкатала досить швидко пласт товщиною менше 1мм, при необхідності можна ще тонше;)
 
 
 
 
 
 
 

2 коментарі:

  1. О...Я люблю пахлаву. То, певне, штрудель для мене.
    Також не пробовала витяжне тiсто робити...

    ВідповістиВидалити
  2. Какой вкусный отчет! Штрудель шикарный!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...