Сторінки

вівторок, 22 березня 2016 р.

Едим дома вкуснее - 1

Вирішила не лише спостерігати, а й прийняти участь в проекті  Олени "Едим дома вкуснее 2016".
На минулому тижні приготувалося:
-піца з анчоусами
 
-весняний салат (творог, яйце, зелена цибуля, майонез)
-картопляники
 
-піца з шинкою та перцем
-тушкована картопля з овочами (картопля, квасоля, морква, гриби, цибуля, перець, зелень, м'ясо, томатний сік) з соленим огірочком
 
-салат (фета, червоний солодкий перець, огірок, помідор, зелена цибуля, пекінська капуста, оливкова олія), запечена котлетка та компот. 
Компот у нас в сім'ї готується щодня з різних заморожених та сушених ягід та фруктів - чорна смородина, червона та біла порічка, агрус, шипшина, чорниця, шовковиця, вишня, суниця, полуниця, малина, ревінь, яблука, груші, абрикоси, кизил, брусниця, алича, слива. Всі смаколики заготовлюємо в сезон. Зазвичай компот варю з 5-7 інгрідієнтів
 
-рисовий суп, бутерброди з творогом та ковбасою). 
Ще було багато різних бутербродів з сиром, зеленню, творогом, червоною рибою..... (і я, і донька любимо різноманітні варіації на тему бутербродів)))
-картопляне пюре, котлетка, квашена капуста з зеленою цибулею
 
- сосиски в тісті
- суші 
 
 Буду намагатися звітувати регулярно) Приєднуйтесь!
Ведущая проекта 2016 года

2 коментарі:

  1. Татьяна, очень вкусные блюда. А как много разновидностей сушенных фруктов, не то, что у нас на Урале. Рада, что ты присоединилась к проекту.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Більшість ягід та фруктів з саду та городу батьків. Морозимо не лише ягоди та фрукти, а й овочі. Жаль лише, що в морозилці мало місця. Моя мрія - велика морозильна камера, а там запас на всю зиму: перчик, баклажани, броколі, цвітна капуста, спаржа, горошок, ревінь, зелень, томати, перетерті ягоди, морожені ягоди, фрукти...... А для сушіння купили сушарку, хоча крім зелені, фруктів та ягідного пюре не сушили нічого. В майбутньому треба буде спробувати сушити овочі, гриби, а згідно інструкції можна ще й рибу та м'ясо)

      Видалити