Продовжую готувати та годувати;) разом з проектом Олени "Едим дома вкуснее 2016".
- вермішель, тушковане м'ясо з овочами, мариновані кабачки
- овочевий пиріг (те, що встигла сфотографувати)- оладушки
- жарені банани
- червоний борщ
- китайська лапша з овочами
- ліниві вареники
- знову різноманітні бутерброди:
- знову китайська лапша (з грибами, овочами та ростками бамбука та сої) та морс.
Готую часто різні варіанти: м'ята, меліса, лимон, перетерта з цукром смородина, брусниця, калина, вишня або полуниця в власному соці...
- омлет (часто готуємо з овочами, сиром, беконом, зеленню...)- молочний коктейль (бананово-вишневий)
Ще була панна-котта, але фото зробити не встигла)
Приєднуйтесь!
Татьяна, как же вкусно. А мясо с какими овощами готовишь?
ВідповістиВидалитиЧастіше м'ясо готую з цибулею, морквою, солодким перцем, приправами. Часом додаю селеру, зелень, вершки.
ВідповістиВидалити