понеділок, 18 квітня 2016 р.

Едим дома вкуснее - 5

Продовжую готувати та годувати;) разом з проектом  Олени "Едим дома вкуснее 2016".
Цього тижня приготувалося:
- картопляне пюре з жареною камбалою, цвітна капуста в клярі та "весняний салатик"
- вермішель, смажене м'ясо, мариновані огірочки
- молочний коктейль
- гречка з м'ясом, перчиком
 
- рис зі смаженими овочами (китайська суміш)
- молочні кашки
- різноманітні млинці:
(на молоці)
(на ряжанці)
(знову на молоці)
(оладки на кефірі)
 
- овочеве асорті суп-пюре
-гарбузяний суп-пюре
 
- знову рис з овочами (цибуля порей, морква, цукіні, зелений перець)
 
- омлет з овочами
- відбивна з салатиком (пекінка, помідори, огірки, перець, цибуля порей, твердий сир, перепелині яйця, оливкова олія)
 
 Ведущая проекта 2016 года 
Приєднуйтесь!  

2 коментарі:

  1. Татьяна, как все аппетитно. Какие чудесные блюда. А для цветной капусты какой кляр делаешь?

    ВідповістиВидалити
  2. Кляр готую "на око": яйця, мука, сіль, молоко та соняшникова олія.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...