Продовжую готувати та годувати;) разом з проектом Олени "Едим дома вкуснее 2016".
Цього тижня приготувалося:
- картопляне пюре з жареною камбалою, цвітна капуста в клярі та "весняний салатик"
- вермішель, смажене м'ясо, мариновані огірочки- молочний коктейль
- гречка з м'ясом, перчиком
- молочні кашки
- різноманітні млинці:
(на молоці)
(на ряжанці)
(знову на молоці)
(оладки на кефірі) - овочеве асорті суп-пюре
-гарбузяний суп-пюре
- знову рис з овочами (цибуля порей, морква, цукіні, зелений перець)
- відбивна з салатиком (пекінка, помідори, огірки, перець, цибуля порей, твердий сир, перепелині яйця, оливкова олія)
Приєднуйтесь!
Татьяна, как все аппетитно. Какие чудесные блюда. А для цветной капусты какой кляр делаешь?
ВідповістиВидалитиКляр готую "на око": яйця, мука, сіль, молоко та соняшникова олія.
ВідповістиВидалити