середа, 30 листопада 2016 р.

Аромати літа)

Хочу поділитися з вами своїм методом "утилізації надлишків зелені" ;)
Все, що є в наявності, я мию, розкладаю по пучочках, скручую  ниткою, замотую харчовою плівкою та заморожую.
 
 
 
 
 
 
Ось і все. А восени та взимку додаю до страв аромати літа)))
Цього разу в "утилізацію" пішли: петрушка, стебла кропу, цибуля-порей, селера листова.
Можливо, комусь стане в нагоді)
Йду в "Детскую галерею"
 
та в "Рукодельное кафе"

2 коментарі:

  1. Дуже рада, що ідея сподобалась)
    Взимку дуже виручають такі пучочки - додаю в бульйони,супи, борщі, тушені овочі та в інші страви. І перед подачею легко дістати та викинути ;)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...