понеділок, 8 лютого 2016 р.

Кулінарний вояж 2. Венгрія 2.

Продовжуємо вояж з Альоною до Венгрії. 
Продовжую експериментувати з венгерською кухнею))) Смачного!
 
На цих вихідних готувала суп-пюре з чечевиці, салат з овочів (перець, капуста, огірок), жарену рибу по-венгерськи (з паприкою), запечену камбалу та вишневий штрудель.
Суп-пюре сподобається тим, хто любить чечевицю;)
(ми часто готуємо різні страви з чечевиці, тому супчик також йде в меню)
 
Рибка та салатик не може не сподобатись)
  Запечена камбала також сподобалась, хоча наступного разу спробую приготувати без вина)
 
 
А ось штрудель (як на мій смак) засолодкий( 
Повинен сподобатись тим, хто любить пахлаву.
Витяжне тісто готувала перший раз. Начитавшись інтернету, думала, що його важче розкатувати). Розкатала досить швидко пласт товщиною менше 1мм, при необхідності можна ще тонше;)
 
 
 
 
 
 
 

четвер, 4 лютого 2016 р.

Темарі 3

Третій звіт по СП Наталки

Дуже сподобалося вишивати темаріки! Планую в майбутньому поселити свій перший на ялиночку)
 
 



середа, 3 лютого 2016 р.

Кулінарний вояж 2. Венгрія 1.

Продовжуємо вояж з Альоною. В лютому нас чекають кулінарні подорожі до Венгрії.

Сьогодні була перша  спроба - венгерський обід - суп-пюре та лангош.  Смакота!!! Рекомендую всім!
Лангош в оригіналі подається з часниковим соусом, але враховуючи, що донька не любить часник, зробила два варіанти - часниковий та майонезно-огірковий (майонез, дрібно порізані солені огірки та кріп). До речі другий варіант сподобався більше ;) 
 
 



понеділок, 1 лютого 2016 р.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...