вівторок, 29 березня 2016 р.

Едим дома вкуснее - 2

Продовжую готувати та годувати;) разом з проектом  Олени "Едим дома вкуснее 2016".
- вермішель, тушковане м'ясо з овочами, мариновані кабачки
- овочевий пиріг (те, що встигла сфотографувати)
- оладушки 
- жарені банани
- червоний борщ
- китайська лапша з овочами
 
 
 
- ліниві вареники
- знову різноманітні бутерброди:
- знову китайська лапша (з грибами, овочами та ростками бамбука та сої) та морс.
Готую часто різні варіанти: м'ята, меліса, лимон, перетерта з цукром смородина, брусниця, калина, вишня або полуниця в власному соці...
 
- омлет (часто готуємо з овочами, сиром, беконом, зеленню...)
- молочний коктейль (бананово-вишневий)
Ще була панна-котта, але фото зробити не встигла)
Ведущая проекта 2016 года
Приєднуйтесь!

2 коментарі:

  1. Татьяна, как же вкусно. А мясо с какими овощами готовишь?

    ВідповістиВидалити
  2. Частіше м'ясо готую з цибулею, морквою, солодким перцем, приправами. Часом додаю селеру, зелень, вершки.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...