Всіх вітаю з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!
Здійснення всіх мрій та здоров`я вашим сім`ям!!!
Пригощайтесь)))
Овочевий пиріг
Насправді готую не по рецепту, а " на око"))) Пісочне тісто можна взяти попередньо заморожене, або приготувати. Масло + яйце + сіль + борошно = тісто замішую до консистенції розімнятого пластиліну. Кладу на 10-20 хвилин в морозильну камеру, тим часом готую все для начинки. В начинку додаю варене курине філе, броколі, червоний перець. (додавайте за смаком горошок, кукурудзу, цвітну капусту, варене яйце, шинку, гриби, маслини.....). Готую "соус" - сметана, майонез, сире яйце; все добре вимішую.
Вийнявши тісто з морозильної камери, розподіляю по формі руками, викладаю начинку, заливаю соусом, ставлю в розігріту до 200-220 гр. духовку на 15-20 хвилин. І все, накриваю на стіл. Смачного)
Здійснення всіх мрій та здоров`я вашим сім`ям!!!
Пригощайтесь)))
Овочевий пиріг
Насправді готую не по рецепту, а " на око"))) Пісочне тісто можна взяти попередньо заморожене, або приготувати. Масло + яйце + сіль + борошно = тісто замішую до консистенції розімнятого пластиліну. Кладу на 10-20 хвилин в морозильну камеру, тим часом готую все для начинки. В начинку додаю варене курине філе, броколі, червоний перець. (додавайте за смаком горошок, кукурудзу, цвітну капусту, варене яйце, шинку, гриби, маслини.....). Готую "соус" - сметана, майонез, сире яйце; все добре вимішую.
Вийнявши тісто з морозильної камери, розподіляю по формі руками, викладаю начинку, заливаю соусом, ставлю в розігріту до 200-220 гр. духовку на 15-20 хвилин. І все, накриваю на стіл. Смачного)