Ви думаєте, я помилилась? Два в одному? Ні! Два з одного;)
Як я з порея отримую другий врожай за кілька днів?!
Обрізаю нижню частину стебла довжиною 4-7 см, залежно від товщини. А стебла з листям ріжу кружальцями та заморожую (до речі це домашній порей, який вирощений в межах проекту "Авантюра", звіт по якому надіюсь написати незабаром).
Ставимо в стаканчик з водою,
чекаємо кілька днів
і готуємо запіканки, салати, соуси, пюре...
Як я з порея отримую другий врожай за кілька днів?!
Обрізаю нижню частину стебла довжиною 4-7 см, залежно від товщини. А стебла з листям ріжу кружальцями та заморожую (до речі це домашній порей, який вирощений в межах проекту "Авантюра", звіт по якому надіюсь написати незабаром).
Ставимо в стаканчик з водою,
чекаємо кілька днів
і готуємо запіканки, салати, соуси, пюре...
Немає коментарів:
Дописати коментар